Szolgáltatásaink / Autófólia:

AUTÓFÓLIA - SKYFOL SHARK SOROZATOK

 

A SkyFol Shark autófólia célja az Ön utazási komfortjának növelése és elégedettségének fokozása. A SkyFol tartós üvegfólia termékei gondoskodnak arról, hogy évek múltán is számíthasson a megfelelő megjelenésre, valamint biztos teljesítményre. A kiváló autófólia önmagában nem elég, a makulátlan kivitelezés a SkyFol Telepítői Hálózat tagjai által garantált.

Egyedi megjelenés és belátásvédelem SkyFol Shark autófóliával
Mindenki szebb autóra vágyik – ez a Shark autófólia segítségével megvalósítható! Nagy választékban érhetőek el minőségi autófóliáink, hogy Ön autójához a legjobb megoldást választhassa. Egyedi Cougar dekorációs sorozatunkkal karbon, szálhúzott alumínium, vagy matt hatást érhet el autója felületén. A Cobra karosszériavédő fóliák segítségével óvhatja autója fényezését a külső behatásoktól. A belátásvédelmet igénylő ügyfelek szintén számíthatnak az ablakfóliára; számos film kapható akár 5%-os látható fényáteresztéssel is.

Hővédelem felsőfokon SkyFol Shark autófóliával
Számos üvegfólia márka hazánkban vezető terméke kizárólag fényszűréssel rendelkezik. A SkyFol legnépszerűbb autófólia sorozata, azonban hővédő autófólia, mely  megvéd a sugárzó hőtől és a belső rész felmelegedésétől. A használat csökkentésével és a meleg erős beáramlásának hosszabb időre történő leállításával javítja a légkondicionáló teljesítményét. A napvédő Shark autófóliáknak köszönhetően a járműben való tartózkodás kellemesebbé válik. Amennyiben nem kizárólag a rakterét védi, úgy feltétlenül válasszon hővédő autófóliát! Kérjen infralámpás tesztet telepítőjétől, hogy érezhesse a különbséget!

Tartós UV-védelem

Az összes SkyFol autófólia speciális UV-visszaverő-képességgel rendelkezik, hogy megvédhesse az utasokat az ártalmas UV-A és UV-B sugárzástól, ami különböző bőrbetegségek, beleértve a rák fő kiváltó oka. Az UV megszűrésével a SkyFol üvegfóliák a fakulás fő okát is kiküszöbölik. Szilánkos törés elleni védelem SkyFol Shark ablakfóliákkal

Minden telepített SkyFol autófólia eredményeként az üveg szilánkokra történő törésének lehetősége lecsökken. A vastagabb biztonsági és betörésvédelmi üvegfóliáknak az üveget szélsőséges körülmények között is egyben kell tartaniuk, vagy akár a tolvajokat is meg kell akadályozniuk abban, hogy gyorsan betörjék a jármű ablakát.

Biztos minőség és vezető gyártói garanciák
SkyFol üvegfóliát kizárólag olyan gyártó szállíthat, aki megfelelő minőségbiztosítási rendszer mellett állítja elő termékeit. A SkyFol Shark autófóliák fő beszállítója a méltán elismert amerikai Commonwealth Laminating and Coating, aki egyedi termékeket gyárt a SkyFol részére ezzel biztosítva a márka utánozhatatlanságát. Kizárólag gyártói garanciát biztosító beszállítókkal dolgozunk, ezzel garantálva az Ön biztonságát.

Makulátlan kivitelezés és praktikus SkyFol okmányok
Nyugodtan bízza rá autóját a SkyFol Telepítői Hálózat szerződött és oklevéllel rendelkező tagjaira, akik az üvegfólia ipar elismert és tanult szakemberei. A SkyFol Shark autófóliák rendelkeznek a Közlekedési Hatóság Engedélyével, melyről igazolást, hologrammal ellátott, egyedileg sorszámozott Műbizonylat formájában vehetnek át megrendelőink telepítőinktől.

Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében az autófólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek és az első szélvédő esetében minimum 70%, mely értéket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A feltelepített fólia a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével (H-engedély, vagy Af engedély) kell rendelkezzen. Az engedélyszámot eltávolíthatatlan módon fel kell tüntetni a fólián kivitelezéskor. A SkyFol Telepítői Hálózatában az engedélyszámokat ultravékony matricán tüntetik fel, melyet az üveg és a fólia közé illesztenek. A munka végeztével hologramozott, egyedileg sorszámozott formanyomtatvány műbizonylatot kapnak ügyfeleink, mely méretezésénél fogva illeszkedik a forgalmiba.