Szolgáltatásaink / Biztonsági Fólia:

BIZTONSÁGI FÓLIA

 

Az amerikai SkyFol biztonsági fóliák megvédenek a szilánkos törés jelentette veszélyektől. Balesetek, viharok, vagy egyéb tényezők üvegtöréshez vezethetnek, mely esetekben a sérülések legveszélyesebb forrásai az üvegszilánkok. Az amerikai SkyFol betörésvédelmi fóliák erősen ellenálló réteget alkotnak, így védve a betörésektől, vandalizmustól, terrorista támadásoktól és természeti katasztrófáktól. A kombinált hővédő - biztonsági fóliák a biztonsági jellegük mellett azonos teljesítménnyel bírnak, mint ThermoProtect hővédő társaik.

Biztonság
A SkyFol biztonsági fóliák megakadályozzák az üveg szilánkokra hullását. A szilánkokra tört üveg természeti katasztrófa bekövetkeztekor, vandalizmus vagy bármilyen erőszakos tett elkövetésekor súlyos károkat okozhat.  A veszélyeztetett helyeken, mint pl. iskolákban, közterületeken és gyárakban a SkyFol biztonsági fóliák alkalmazása fontos és a törvény által előírt.

Betörésvédelem
A SkyFol betörésvédelmi fóliák hasonlítanak a biztonsági fóliákhoz, de ezek alapjában véve erősebbek és vastagabbak.  A betörésvédelmi fólia alkalmazása általános az igen nagy biztonsági kockázat vagy betörés elleni védelem esetén. A 175 vagy 300 mikron vastag betörésvédelmi fólia szinte lehetetlenné teszi az üvegen keresztüli behatolást.

Belátásvédelem és egyedi megjelenés
A SkyFol Decour és homokfúvott hatást elérő fóliák védenek a kíváncsi tekintetektől. Legyen szó fürdőszobájáról, raktáráról, vagy térelválasztókról a SkyFol Decour fóliacsalád stílusosan gátolja az átláthatóságot.

UV-védelem
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliáknak védelmet nyújtanak a veszélyes UV-sugárzástól, biztosítják a személyi egészséget, és óvják a belteret a fakulástól.

Kombinált hő- és mechanikai védelem
Különleges fémezett rétegeiknek köszönhetően a kombinált SSI, SNEU és SNSN biztonsági fóliák egyszerre nyújtanak erős szilánkvédelmet és kimagasló hővédelmet.

Graffiti védelem
A SkyFol Anti-Graffiti fóliái kimagasló védelmet nyújtanak az üveget ért fetékes vagy savas támadások ellen. Az Anti-Graffiti fólia egyszerűen cserélhető, így nem kell az üveget cserélni, ezzel jelentős költségeket és kellemetlenségeket megtakarítva.

MABISZ és nemzetközi minősítések
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliák gyártói valamennyi nemzetközi minősítéssel rendelkeznek. A SkyFol valamennyi biztonságvédelmi terméke MABISZ minősített.

Vezető amerikai gyártók
100 mikron vagy feletti vastagságú biztonsági fóliák esetén kiemelten fontos, hogy a gyártó amerikai legyen. Általánosságban elmondható, hogy a távolkeleti gyártók vékonyabb ragasztóréteget használnak, mely nem nyújt megfelelő tapadást az üveghez, ezzel jelentősen csökkentve a biztonsági fóliák hatékonyságát. A SkyFol biztonságvédelmi termékei vezető amerikai gyártók termékei, melyek vastag ragasztóréteggel rendelkeznek.

Biztos garancia
A munka végeztével Ön formanyomtatvány Tanúsítványt vesz készhez, mely tartalmazza a garanciális vállalásokat. Valamennyi garanciavállalás gyártói háttérrel rendelkezik, mely más termékek esetében általában nem mondható el. Több, mint 30 éves jelenlétünk az üvegfóliák piacán biztos alap valamennyi partnerünk és megrendelőnk számára.

Kifogástalan telepítés
A veszélyhelyzet megfelelő felmérése és annak teljeskörű elhárítására tett ajánlat  megfelelő gyakorlatot és üzleti szemléletet igényel. Óvakodjunk azoktól a vállalkozásoktól, akik megfelelő indoklás nélkül ajánlanak egy terméket. A megfelelő szakmai ismeret és a kifogástalan kivitelezés a SkyFol Telepítői Hálózat vizsgázott, gyakorlott és szerződéses viszonyban álló partnerei részéről biztosított.