Szolgáltatásaink / Kövédö Fólia:

Láthatatlan védőfólia járművekre!
Félti autóját a felrepülő kavicsoktól? Nem szeretné, ha kulccsal végighúzva találná autóját a parkolóban? Védeni szeretné autóját a gallyaktól vadászat során? Szűk kiállókon meghúzta már autóját?
A megoldás a láthatatlan SkyFol Cobra karosszériavédő fólia, amely hatékonyan védi autóját a felcsapódó kavicsoktól, verődő ágaktól és a szándékosan sérülést okozó vandáloktól. A speciális poliuretán fóliák képesek elnyelni a felületet érő energiát, ezzel bármely más alkalmazásnál jobb védelmet nyújtanak. A SkyFol Cobra fóliákat teljes felületi bevonásra ajánljuk, ám természetesen használhatóak részleges védelemre is.

SkyFol Cobra Premium
A világ egyik vezető gyártójának a csúcskategóriás terméke, mely tökéletesen sima felületű, könnyen tisztítható bevonattal rendelkezik, ragasztója tökéletesen köt a felülethez és hosszú távon is biztos megoldást nyújt autójának. A poliuretán fólia szerkezeténél fogva képes elnyelni a becsapódó tárgyak energiáját, védve autóját a sérülésektől. Ez a professzionális termék magas fényű megjelenésével teljesen láthatatlanná teszi, hogy autója fóliával védett, mivel fénye megegyezik a fényezés lakkrétegével.

SkyFol Cobra Value
A SkyFol egyedi, 4 éves fejlesztése, melynek eredményeként a világ vezető gyártóinak termékeihez hasonló alapanyagot értünk el, sokkal kedvezőbb ár-érték arányban. A Cobra Value fénye és ellenállósága kifogástalan, ellenben felületi bevonata több gondosságot igényel a felület tisztítását illetően, mivel az jobban koszolódik. A piacon lévő anyagokhoz képes minősége több kategóriával megelőzi a költségben hasonló lehetőségeket.